Úvod Android Wear LG G Watch R oficiálne: Prvé okrúhle Android Wear hodinky konečne predstavené!

LG G Watch R oficiálne: Prvé okrúhle Android Wear hodinky konečne predstavené!

7

Pokrátkom videu, v ktorom nám LG ukázal, čo si pre nás prichystal sa v spoločnosti rozhodli, že nastal ten správny čas pre ich predstavenie. LG G Watch R sú druhé Android Wear hodinky spoločnosti. Sú okrem toho prvé na svete, ktoré ponúkajú okrúhly 1,3-palcový OLED (P-OLED) displej s rozlíšením 320 x 320. LG tvrdí, že ich displej poskytuje „ohromujúcu kvalitu“ v každej situácii, aj vtedy, keď na vás praží slnko.

Rovnako ako LG G Watch, aj G Watch R disponujú certifikáciou IP67, vďaka čomu sú odolné voči prachu a vode. Hodinky pritom ponúkajú niekoľko fitness aplikácií a používateľom umožňujú merať si rýchlosť srdečného tepu pomocou fotopletyzmografického (PPS) senzoru. Okrem toho sa v hodinkách nachádza 1.2 GHz Snapdragon procesor, 512 MB operačnej pamäti RAM a 4 GB vnútornej pamäti. Celé hodinky poháňa 410 mAh batéria. Zaujímavým vybavením je aj rám z nerezovej ocele a vymeniteľný kožený remienok.

Hodinky LG G Watch R budú vo vybraných trhoch dostupné vo štvrtom štvrťroku tohto roku za cenu, o ktorú sa s nami LG nepodelil. Predpokladá sa, že by nám výrobca viac mohol naznačiť počas IFA 2014 v Berlíne, teda na udalosti, ktorá začína už budúci týždeň.

Každopádne, čo hovoríte na nové hodinky? Páčia sa vám viac, alebo menej ako Moto 360?

LG G Watch R
LG-G-WATCH-R-02
LG-G-WATCH-R-03
LG-G-WATCH-R-04
LG-G-WATCH-R-05
LG-G-WATCH-R-06