Úvod Android Wear HLASOVANIE: Kúpite si hodinky Moto 360, ak budú stáť 250€?

HLASOVANIE: Kúpite si hodinky Moto 360, ak budú stáť 250€?

12

Pred krátkou chvíľou sme vás informovali o tom, že americký predajca Best Buy zverejnil cenu hodiniek Motorola Moto 360. Tá by podľa ich informácií mala byť 249,99 dolárov, čo by pre európskych zákazníkov mohlo znamenať cenu 250 eur. Mnohí sú touto cenou prekvapení, keďže sa očakávalo, že sa hodinky od Motoroly začnú predávať za o niečo vyššiu cenu.

Dostupnosť zatiaľ potvrdená nebola no vzhľadom na takmer istú cenu sa rozhodnúť môžete už dnes. Zariadenie od Motoroly v sebe nesie procesor od Texas Instruments, senzor okolitého osvetlenia, krokomer, merač rýchlosti tepu a 512 MB operačnej pamäti RAM. Hodinky okrem toho ponúkajú vodotesnosť do hĺbky 1 metra. Podobne, ako aj ostatné Android Wear hodinky, Moto 360 pre komunikáciu so zariadením využijú Bluetooth 4.0, pričom kompatibilné budú so smartfónmi s verziou Android 4.3 Jelly Bean a vyššou.

V popise obchodu Best Buy sa objavila aj zmienka o Wi-Fi, no pravdepodobne sa jedná len o chybu, iba ak by Motorola skutočne plánovala implementáciu Wi-Fi. K hodinkám by mala Motorola pribaliť čierny kožený remienok. Kožu má spoločnosť nakupovať v americkom Chicagu.

Ako to teda vyzerá s vami? Kúpite si okrúhle hodinky Moto 360 s Android Wear, alebo si radšej necháte zájsť chuť.

[poll id=“298″]