Úvod Konkurencia Apple Bývalý zamestnanec Apple, Sam Sung, chce vydražiť svoju vizitku

Bývalý zamestnanec Apple, Sam Sung, chce vydražiť svoju vizitku

16

Len si to predstavte. Pracujete v Apple a vašou úlohou je zo všetkých kandidátov, ktorí si podajú prihlášku vybrať len niekoľkých. Potom si pred vás sadne Sam. Na tom by však nič nebolo, ak by jeho priezvisko nebolo Sung.

Nie, nie je to výmysel, skutočne sa to stalo a Sam Sung jedného času pracoval pre Apple. Sam pracoval vo vancouverskom obchode ako špecialista, vďaka čomu mu Apple vyrobil vlastné vizitky.

sam-sung-vizitkaJedna fotografia tejto vizitky sa na internete objavila už dávnejšie a v technologických kruhoch sa okamžite sa stala masívne populárnou. O tom, kto tento Sam Sung je a či je to skutočne pravda nikto nevedel. Samovi z čias, keď pracoval pre Apple zostala jediná vizitka, ktorú sa rozhodol – ako inak – vydražiť.

Boli by ste ochotní zaplatiť nemalú čiastku za takúto vizitku? Ak áno, zamierte na eBay, kde už odštartovala aukcia, v ktorej môžete vyhrať nie len samotnú vizitku, ale aj podpísané tričko a to všetko uložené v peknom ráme.

V čase písania tohto článku je už cena za takúto raritu na úrovni 5 049 dolárov, no niečo nám hovorí, že sa nejedná o finálnu čiastku. Ak si myslíte, že sa chce Sam obohatiť na vlastnom mene, tak by ste sa mýlili. Vyzbieranú čiastku plánuje darovať na charitu, ktorá pomáha rodinám s vážne chorými deťmi.

Informoval o tom server Android Authority.