Úvod Výrobcovia LG Je LG G3 vodotesný? Toto VIDEO v ktorom je pod vodou ponorený...

Je LG G3 vodotesný? Toto VIDEO v ktorom je pod vodou ponorený celé 2 hodiny vás o tom presvedčí

7

LGG3 je smartfón, ktorý nás neprestáva prekvapovať. Jeho špecifikácie sú jedny z tých najlepších, no na rozdiel od iných zariadení, ako napríklad Xperia Z2 či Galaxy S5 sa medzi nimi nenachádza zmienka o odolnosti voči prachu či vode.

Teda aspoň nie oficiálne. Čo však viete, LG svoje zariadenie možno takouto schopnosťou vybavil aspoň čiastočne, o čom nás má presvedčiť nové video, v ktorom jedno takéto zariadenie doslova týrajú.

Vo videu sa totiž nachádza LG G3, ktorý sa snažili utopiť celé 2 hodiny. Po dvoch hodinách ho z vody vytiahli a hádajte čo, telefón fungoval bez jediného zaváhania.

Predtým ako sa rozhodnete svoj telefón taktiež okúpať však majte na pamäti, že človek vo videu nepredviedol, či po ponorení fungovalo pripojenie cez USB, resp. zadný reproduktor. Okrem toho, je jasne vidieť, že do zariadenia sa nejaká voda dostala, čo naznačuje, že telefón nie je úplne vodotesný. Čo je však viac než pravdepodobné je to, že pri nečakanej prehánke, čo sa teraz počas leta môže stať kedykoľvek by mal byť váš nový LG G3 úplne v poriadku.

Aktuálna cena LG D855 G3 16GB: (Zdroj: Heureka.sk)

Informoval o tom server Phone Arena.