Úvod Výrobcovia Google HTC Volantis má mať až 5GB RAM, bude to prvý Android Silver...

HTC Volantis má mať až 5GB RAM, bude to prvý Android Silver tablet

3

Predpokladá sa, že HTC sa opäť pustí do hry s tabletami a ak sú informácie, ktoré sme sa práve dozvedeli pravdivé, spraví tak vo veľkom štýle. Spoločnosť totiž v spolupráci s Google pracuje na novom zariadení s označením HTC Volantis (Flounder).

Podľa známeho zdroja informácií, twitterového účtu @evleaks neboli prvotné rendery tabletu pravé. Okrem toho by mal tablet disponovať obrovskou kapacitou RAM – celkovo až 5GB, no táto hodnota sa ešte môže zmeniť.

Niektoré zo špecifikácií HTC Volantis zahŕňajú 8,9 palcový displej s rozlíšením 2 560 x 1 600, BoomSound reproduktory, 5MPix, alebo 8MPix zadný fotoaparát, strieborné kovové telo, 64GB vnútornej pamäti a 64 bitový procesor Nvidia Tegra K1.

Účet @evleaks zverejnil aj macro fotografiu spomínaného tabletu a aj napriek tomu, že sa na prvý pohľad zdá zbytočná, ak sa poriadne zahľadíte, zbadáte hlášku „Android Silver OS Alpha 1.4,“ takže novinka od HTC môže byť úplne prvým zariadením, ktoré bude zaradené do programu Android Silver.

volantis-macro
Na pravej strane fotografie sa nachádza zmienka o Android Silver

Predchádzajúce informácie naznačovali, že nový HTC Volantis bude zaradený do programu Nexus. Momentálne nie je jasné či zariadenie, ktoré sa bude nachádzať v programe Android Silver nebude môcť byť zaradené do programu Nexus a naopak. Každopádne, ohľadom nového tabletu budeme mať už čoskoro viac informácií.

Informoval o tom server Phone Arena.