Úvod Novinky FOTO: Toto je nová Xperia Z3 v celej jej kráse + špecifikácie

FOTO: Toto je nová Xperia Z3 v celej jej kráse + špecifikácie

27
    Xperia Z2
8.6
      NAJNIŽŠIA CENA

Predstavenie novej vlajkovej lodi, Xperia Z3 je čoraz bližšie a bližšie a tak sa na verejnosť, ako už býva zvykom, dostávajú informácie o špecifikáciách, či samotné fotografie chystaného zariadenia. Nová Xperia Z3 nie je výnimkou a tak máme pár mesiacov pred jej oficiálnym predstavením možnosť nazrieť do toho, čo si pre nás japonský výrobca pripravil.

Novinka od Sony podľa uniknutých obrázkov beží na Android 4.4.4 KitKat, pričom poháňať ju má čipset Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974-AC, ktorého jadrá tikajú na takte 2.5GHz.

sony-Xperia-z3-1 sony-Xperia-z3-2 sony-Xperia-z3-3

Podľa fotografií, ktoré si svoju cestu na internet našli až dnes sa na Xperia Z3 nachádzajú aj mierne dizajnové zmeny. Na rozdiel od svojich predchodcov by novinka mala disponovať oblými bokmi, vďaka čomu by mala v ruke pôsobiť oveľa príjemnejšie. Okrem tejto malej zmeny je však dizajn veľmi podobný predchádzajúcim modelom alá Xperia Z1 a Xperia Z2.

sony-xperia-z3-4 sony-Xperia-z3-5 sony-Xperia-z3-6 sony-Xperia-z3-7

Na zadnej strane môžeme vidieť zmienku o fotoaparáte, ktorý by mal byť v prípade Xperia Z3 už zaužívaný 20,7MPix Exmor RS, ktorý Sony použil už vo svojich dvoch predchádzajúcich modeloch.

Samozrejme, že sa stále môže jednať o prototyp a finálna verzia zariadenia, ktoré bude pravdepodobne predstavené počas IFA 2014 v Berlíne .

Informoval o tom server Android Central.