Úvod Novinky DISKUSIA: Ktorá vlajková loď sa oplatí kúpiť?

DISKUSIA: Ktorá vlajková loď sa oplatí kúpiť?

78

Pred otázkou, „ktorý smartfón sa oplatí najviac,“ sa každý mesiac ocitnú stovky, ak nie tisíce z nás. Ktorý smartfón sa však oplatí najviac? Treba sa orientovať podľa ceny, značky, výkonu, výdrže batérie, rozlíšenia displeja, alebo nebodaj podľa farby?

Otázky sú to všetky opodstatnené, keďže každému záleží najviac na niečom inom. Výrobcovia najnovších telefónov sú si toho viac než dobre vedomí a tak každý rok pripravia tzv. ‚vlajkovú loď,‘ ktorá by mala byť tým najlepším čo daná spoločnosť ponúka, či už výkonom, dizajnom, alebo softvérovými funkciami. Opäť sa však stretávame s otázkou, ktorá nedá pokoj toľkým z nás. Ktorú si vybrať?

Napísať môžeme niekoľko článkov, ktoré chvália, alebo naopak karhajú jednu či druhú možnosť od toho, či tamtoho výrobcu, no konečné rozhodnutie je len a len na vás. Vzhľadom na to, že väčšina výrobcov už svoje vlajkové lode predstavila, dajte nám nižšie v ankete vedieť, ktoré by ste si vybrali vy.

Predtým, ako kliknete na jednu z možností nižšie nad tým aspoň chvíľu popremýšľajte. Do úvahy môžete zobrať cenu, dizajn, softvérové funkcie, odolnosť voči prachu a vode, senzory, snímače, fotoaparáty, displeje, resp. čokoľvek na čom vám záleží. Keď odhlasujete, nezabudnite nám dať vedieť v diskusii nižšie, prečo ste vybrali práve to zariadenia, resp. zariadenia, ktoré ste vybrali.

Vyberte 4 kritériá, ktoré sú pre vás pri kúpe najdôležitejšie. Nezabúdajte, vyberáte si vlajkovú loď.

[poll id=“282″]

Ak sa vlajková loď, ktorú by ste chceli odporučiť nenachádzala v možnostiach, napíšte ju do diskusie nižšie. Musí to však byť vlajková loď, ktorá sa predáva na Slovensku a nie je staršia než rok.

[poll id=“281″]

[poll id=“283″]