Úvod Hry TIP: Doors & Rooms 2 – nájdite cestu von v tejto výbornej...

TIP: Doors & Rooms 2 – nájdite cestu von v tejto výbornej logickej a návykovej hre

0

Kedy ste si naposledy zahrali skutočne dobrú hru, v ktorej bolo vašou úlohou nájsť cestu von zo zamknutej izby? Ak je to vaša parketa, alebo by ste tento žáner chceli vyskúšať úplne prvýkrát, máme pre vás skvelý tip. Volá sa Doors & Rooms 2 a jedná sa o nástupcu rovnomennej hry z roku 2012.

Ako sme už načrtli, vašou úlohou bude nájsť všetko potrebné k tomu, aby ste sa dostali von z izby, v ktorej ste zamknutí. Kým však nájdete kľúčik, poriadne sa zpotíte. Prvých pár krokov je jednoduchých, no potom sa situácia skomplikuje a pri každom ďalšom kroku poriadne potrápite svoju sivú hmotu.

doors-rooms-2-1 doors-rooms-2-2

Ak by ste si náhodou nevedeli dať rady, môžete použiť možnosť nápovedy, ktoré však stoja herné mince, za ktoré sa platí. Ak level prejdete bez nápovedy, na váš účet vám tieto mince pribudnú automaticky. Dávajte si teda pozor a nápovedu použite skutočne len vtedy, keď už budete zúfalí a kompletne šediví.

doors-rooms-2-3 doors-rooms-2-4 doors-rooms-2-5 doors-rooms-2-6

Graficky je hra vcelku jednoduchá a statická. Rozhodne neočakávajte taký grafický zážitok, aký ponúkla hra The Room Two, no milovníci logických hier si tak či tak prídu na svoje.

doors-rooms-2-7 doors-rooms-2-8 doors-rooms-2-9 doors-rooms-2-10

Hra Doors & Rooms 2 ponúka 30 levelov, ktoré čakajú len a len na vás. Hru si môžete stiahnuť už teraz z Google Play úplne zadarmo, no očakávajte prítomnosť in-app nákupov.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mgameday.DoorsAndRooms2″]