Úvod Aplikácie SWITCHR: Prepínanie medzi aplikáciami, ktoré budete milovať

SWITCHR: Prepínanie medzi aplikáciami, ktoré budete milovať

2

Switchr je veľmi zaujímavá aplikácia, ktorej autorom je XDA vývojár Mohammad Adib a používateľom umožňuje prepínanie medzi aplikáciami naozaj rýchlo a hladko.

Aplikácia reaguje na vaše gestá, ponúka tri spôsoby zobrazenia prepínateľných aplikácií, animácie sú plynulé a hladké, a obsahuje množstvo nastavení.

Sami si dokážete nastaviť, či sa ponuka aplikácií objaví v rohu displeja alebo na jeho okrajoch či v strede, pričom si sami nastavíte veľkosť časti displeja, ktorá bude reagovať.

Následne stačí len potiahnuť prstom na nadefinovanom mieste a môžete sa prepnúť do inej aplikácie z vášho zoznamu. Aplikácia umožňuje prepínanie aj z navigačnej lišty a používatelia si môžu samotné aplikácie usporiadať podľa vlastného uváženia.

Nástroj je k dispozícii aj v platenej verzii, ktorá prináša ešte viac možností prispôsobenia, root funkcie a možnosť vytvorenia tzv. „blacklistu“.

Skvelé je, že aplikácia je kompatibilná už od verzie Androidu 2.1, takže ju môže využívať široké spektrum zariadení a ako funguje v praxi vám najlepšie ukáže sprievodné video.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=mohammad.adib.switchr“]