Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy S4 mini na Slovensku získava aktualizáciu na Android 4.4.2 KitKat!

Samsung Galaxy S4 mini na Slovensku získava aktualizáciu na Android 4.4.2 KitKat!

40

Početní majitelia obľúbeného modelu Galaxy S4 mini nás začali upozorňovať, že ich inteligentní miláčikovia začali jeden po druhom dostávať aktualizáciu na – takmer – najnovší Android 4.4.2 KitKat, ktorý by mal celé zariadenie zrýchliť, resp. optimalizovať pre rýchlejší chod.

Android 4.4 KitKat so sebou prináša už dobre známe zmeny, z ktorých väčšina sa ukrýva „pod kapotou.“ Google vo verzii 4.4 KitKat vylepšil spôsob, akým zariadenie narába s dostupnou RAM, pričom by malo byť svižné, aj keď nedisponuje 3GB RAM, ako niektoré high-end modely.

Aktuálna cena Samsung i9195 Galaxy S4 Mini: (Zdroj: Heureka.sk)

Okrem toho sa majitelia môžu tešiť aj na vizuálne zmeny, medzi ktorými nechýbajú biele ikonky v notifikačnej lište či priamy prístup k fotoaparátu z uzamykacej obrazovky. Aktualizáciu by ste mali obdržať OTA (Over The Air) a teda bez nutnosti pripájať svoje zariadenie k počítaču, alebo notebooku. Z emailov našich parádnych čitateľov nám je jasné, že aktualizáciu zatiaľ dostávajú len tí, ktorí sú u operátora Orange. Je však možné, že medzičasom už začali aktualizáciu rozposielať aj ďalší.

s4minikitkat

Dajte nám vedieť v diskusii nižšie, či ste už aktualizáciu dostali a keď áno, ako ste s ňou spokojní?

Vďaka za upozornenie, všetci!