Úvod Smartphony Aktualizácie PREHĽAD: Android L by mali dostať všetky nové HTC telefóny vrátane One...

PREHĽAD: Android L by mali dostať všetky nové HTC telefóny vrátane One Mini 2, One Max, One Mini, Desire 816 a Desire 610

11

Čosa aktualizácií týka, HTC sa k lepšiemu začal obracať len v nedávnej minulosti. Dovtedy boli ich plány pre aktualizáciu svojich nových smartfónov neisté. Od predstavenia One M7 sa však zmenili a svojich zákazníkov začali upozorňovať na to, čo pre nich pripravujú a pokiaľ sa to dalo, snažili sa zaktualizovať aj staršie zariadenie.

Na internete sa objavil nový rozpis plánov HTC pri aktualizácii svojich najnovších high-end ako aj mid-range modelov, vrátane Desire 610 či Desire 816. Najskôr sa však poďme pozrieť ako na tom je aktualizácia na Android 4.4.4, keďže Android L dorazí najskôr až na jeseň. Zatiaľ najnovší Android bol potvrdený pre niekoľko zariadení, z ktorých One M8 a One M7 by ho mali obdržať už v júli, alebo auguste, zatiaľ čo One M8 Dual, One Mini 2 a One E8 v auguste, alebo septembri.

Teraz k tomu najzaujímavejšiemu. Android L bude dostupný pre všetky HTC smartfóny z 2013 a 2014, resp. tie, ktoré sú vyobrazené v rozpise. Nová verzia by na všetkých spomenutých zariadeniach mala byť dostupná medzi októbrom a decembrom.

Len tak ďalej, HTC!

htc-aktualizacia-plan

Upozornil na to server PocketNow.