Úvod Novinky Muž a jeho mama zomreli v snahe vyhrabať telefón z latríny

Muž a jeho mama zomreli v snahe vyhrabať telefón z latríny

52

Dnešný deň začneme so smutnejšou správou. Podľa informácií zo servera The South China Morning Post sa počas snahy vyloviť telefón z latríny udusil muž a jeho mama. Stalo sa tak v meste Sin-siang (orig. Xinxiang), pričom telefón, ktorý sa snažili vyloviť mal mať hodnotu približne 300 amerických dolárov, resp. 220 eur.

Do latríny telefón spadol neznámej žene, pričom jej manžel sa rozhodol, že sa ho bez snahy o zachránenie nevzdajú. Nemenovaný muž sa teda vrhol do žumpy, no výpary zapríčinili, že omdlel. Mužova mama sa na to nemohla pozerať, svojmu synovi chcela pomôcť a tak sa tam za nim vrhla aj ona. Postihol ju podobný osud a taktiež omdlela. Svokor ženy, ktorá to celé zapríčinila tým, že jej do latríny spadol telefón zavolal dvoch susedov, ktorí taktiež skočili do žumpy, no aj tí po chvíli omdleli.

Po niekoľkých minútach sa ľudom podarilo nájsť lano, pomocou ktorého z jamy vytiahli celkom šesť ľudí. Manžel ženy, ktorej do latríny spadol mobil, ako aj jeho mama bohužiaľ tento incident neprežili.

jama
Jama, ktorá sa dvom ľudom stala osudnou

Podľa doktora, ktorý spravil obhliadku tiel dvoch ľudí, ktorí zomreli, sa mali zadusiť. Zosnulí mali byť v odpade, ktorý im siahal až po kolená približne päť minút, pričom keď ich vytiahli, ešte stále mali mať pulz. Osudným sa im stal neskorý príchod sanitky, ktorá na miesto dorazila až po hodine. Ak teda budete šaškovať s mobilom na záchode aj vy, radšej ho držte o niečo pevnejšie.

Informoval o tom server PhoneArena.