Úvod Výrobcovia LG V Južnej Kórei sa už predalo viac ako 250 tisíc kusov LG...

V Južnej Kórei sa už predalo viac ako 250 tisíc kusov LG G3. Predaj v Európe začína 27. júna

8

Potom, ako spoločnosť LG minulý rok predstavila výborný LG G2 sa nie len naša pozornosť sústredila na to, s akou vlajkovou loďou dokážu prísť tento rok. Podľa novej správy sú na tom podstatne lepšie, než sme očakávali.

Ešte 5. júna sme vás informovali, že LG sa v Južnej Kórei podarilo predať 100 tisíc kusov LG G3 len počas piatich dní. Ak ste si mysleli, že sa jednalo len o veľký „boom,“ mýlili ste sa. Aj po tom, ako média utíchli sa zariadenie predávalo ako teplé rožky. Server Korea Herald upresnil, že LG sa za 25 dní len v Kórei podarilo predať 250 tisíc kusov tohto nového high-end zariadenia, čo je dvakrát viac ako v prípade LG G2.

LG-G3-1Spoločnosť okrem toho práve potvrdila, že po celom svete bude smartfón G3 dostupný už od 27. júna, teda už o 3 dni. Zariadenie by najskôr malo doraziť do Hong Kongu, Singapuru, Indonézie a Filipín. Deň na to už bude dostupný v Ázii, Európe a na Blízkom východe.

LG G3 je prvý Quad HD smartfón (2 560 x 1 440), ktorý je vyrobený dobre známym výrobcom. Beží pod Android 4.4 KitKat a ponúka zaujímavé softvérové funkcie. Nezaostáva ani v oddelení hardvéru a to vďaka svojmu kvalitnému 13MPix zadnému fotoaparátu, štvorjadrovému čipsetu Snapdragon 801 s jadrami o takte 2.5GHz, 2GB/3GB RAM a 16GB/32GB rozšíriteľnej pamäti.

Na Slovensku sa LG G3 podľa dostupných informácií začne predávať už 28. júna od 599€ za 2GB/16GB verziu a 630€ za 3GB/32GB verziu, zohnať sa dá však aj podstatne lacnejšie. Je to z toho dôvodu, že si nekúpite distribúciu oficiálne určenú pre slovenský trh, ale distribúciu určenú pre nejakú inú krajinu. Ak s tým dokážete žiť, môžete ušetriť aj vyše 100€.

Plánujete si zaobstarať túto novinku?

Graf ceny produktu LG D855 G3 16GB poskytuje server Heureka.sk