Úvod Výrobcovia Huawei Huawei Ascend P7 už oficiálne dostupný na Slovensku od 330€

Huawei Ascend P7 už oficiálne dostupný na Slovensku od 330€

3

Naslovenský trh sa po vyše mesačnom oneskorení dostáva aj najnovšia vlajková loď obľúbeného čínskeho výrobcu, Huawei. Novinka nesie označenie Huawei Ascend P7 a ponúka zaujímavé high-end špecifikácie za výhodnú cenu. Je teda jasné, že v Huawei sa rozhodli zaútočiť na trh s mid-range zariadeniami.

Ascend P7 ponúka 5 palcový IPS LCD displej s 1080p rozlíšením (1 920 x 1 080), 2GB RAM, 16GB rozšíriteľnej pamäti, vlastný, 4 jadrový čipset HiSilicon Kirin 910T s jadrami o takte 1.8GHz a grafický čip Mali-450MP4. Na zadnej strane sa novinka od Huawei pýši 13MPix senzorom, zatiaľ čo na prednej strane je svätý grál veštkých milovníkov Selfie – 8MPix fotoaparát.

„Zahájenie predaja novej vlajkovej lode Huawei podporí v priebehu júna a júla na slovenskom trhu vôbec prvá reklamná ATL kampaň značky Huawei. Komunikácia modelu Ascend P7 bude vo vybraných médiách spojená s osobou Jaromíra Jágra. Štart predaja nového Ascendu P7 následne podporí taktiež digitálna kampaň s prepojením na sociálnej sieti/Facebook. Ústredným miestom kampane bude súťaž na microsite www.agentjarda.cz, kde súťažiacim príde po registrácii na e-mail alebo telefón úloha od Jaromíra Jágra a ďalších známych osobností, a po jeho splnení získajú body a môžu vyhrať rôzne atraktívne ceny. “

Elegantný top model Huawei Ascend P7 je v predaji vo voľnej distribúcii v čiernom a bielom prevedení za odporúčanú cenu 349,- Eur a v ponuke vybraných operátorov v čiernom prevedení.

Spoločnosť o tom informovala v tlačovej správe.

Graf ceny produktu HUAWEI Ascend P7 poskytuje server Heureka.sk