Úvod Novinky Android FOTO: Pochádzajú tieto screenshoty z novej verzie Androidu?

FOTO: Pochádzajú tieto screenshoty z novej verzie Androidu?

3

Otom, že nový Android prinesie zmenu dizajnu sme už počuli niekoľkokrát. Ukázali sme vám novú verziu aplikácií ako napríklad Gmail. Teraz sa na internete objavili ďalšie screenshoty, ktoré zobrazujú nový dizajn prihlasovacej obrazovky.

Na screenshotoch nižšie si všimnite niekoľko vecí. Prvou je samozrejme odlišný dizajn prihlasovacej obrazovky. V novej verzii sa podobá na zmiešaninu Google+ a Google Now. Druhá vec, ktorú by ste si mali všimnúť je radená do neoverených informácií. V ľavom hornom rohu sa totiž nachádza „L“, čo by mohlo symbolizovať novú funkcionalitu nazvanú „limited interruptions,“ resp. „limitované prerušenia“. Jednať sa pritom má o novú správu toho, kedy vás telefón môže vyrušiť notifikáciou a kedy naopak nie.

android-5-01

Screenshoty pochádzajú od používateľa na reddite pod menom Doopl. Vyzerá to tak, že sa im dá veriť, no nič prirodzene nebolo potvrdené. Konferencia Google I/O začína už zajtra a práve na nej by sme sa mali dozvedieť či novú verziu spolu s novými zariadeniami predstavia teraz, alebo až na jeseň.

android-5-02

Upozornil na to server Phone Arena.