Úvod Smartphony Dohady FOTO: Kovový Galaxy F porovnaný s Galaxy S5. Ponúkne rovnako tenké rámiky...

FOTO: Kovový Galaxy F porovnaný s Galaxy S5. Ponúkne rovnako tenké rámiky ako LG G3!

14

Niekomu sa podarilo získať plne fungujúci, prémiový Galaxy F, ktorý je vyrobený z kovu a ktorý zatiaľ nebol predstavený. Každý deň pritom na internet zverejní ďalší kúsok informácií v podobe fotografie.

Dnešok nie je výnimkou a tak sa na internete objavila ďalšia fotografia. Tentokrát sú vedľa seba položené dve zariadenia. Na pravej strane sa nachádza starý známy Galaxy S5, zatiaľ čo na ľavej strane už môžete vidieť Galaxy F v plnej jeho kráse.

Ak sa nakoniec preukáže, že Galaxy F sa začne predávať, Samsung bude ďalší z výrobcov, ktorí dokážu do relatívne kompaktného tela vložiť veľký displej. Jedným z výrobcov, ktorý to dokázal už minulý rok bol a stále je LG. Ich nová vlajková loď, LG G3 totiž ponúka extrémne tenké rámiky a vyzerá to tak, že Galaxy F sa mu bude snažiť čo najviac podobať.

galaxyf

Každopádne, čo sa špecifikácií Galaxy F týka, tam sa môžete tešiť na 5,3 palcový QHD (2 560 x 1 440) AMOLED displej, Qualcomm Snapdragon 805, 3GB RAM a 16MPix fotoaparát od Sony s optickou stabilizáciou obrazu. Zdroj, ktorý stojí aj za týmito fotografiami pritom tvrdí, že Samsung novinku predstaví niekedy v septembri, čo by mohlo znamenať, že na IFA 2014 okrem nového Galaxy Note 4 uvidíme aj Galaxy F.

galaxy-f-2 galaxy-f-3

Potvrdiť, ani vyvrátiť to môže len Samsung, no ten je prirodzene ticho, takže si na to budeme musieť počkať. Čo však hovoríte na novinku od Samsungu? Páči sa vám kam smeruje, ako vyzerá a čo ponúka?

Nové fotografie Galaxy F zverejnil server PhoneArena.