Úvod Aplikácie TIP: 1Password je už po obrovskej zmene dostupný na Google Play a...

TIP: 1Password je už po obrovskej zmene dostupný na Google Play a úplne zadarmo!

8

Len pred pár dňami šikovná aplikácia 1Password vyzerala ako by pochádzala z čias Android 2.2 Froyo, no tomu je dnešným dňom koniec. Vývojári totiž zverejnili obrovskú aktualizáciu, ktorá okrem iného prináša úplne prerobený vzhľad.

1Password je extrémne obľúbený spôsob, akým si v bezpečí uchovať všetky vaše heslá. Zdá sa, že takmer každý deň sa stáva obeťou útokov hackerov viac a viac spoločností, pričom sa nejedná o malé firmičky, ale obrovské korporácie. Len si spomeňte na eBay, ktorý musel požiadať každého svojho používateľa, aby si zmenil heslo.

Aplikácia 1Password je skvelá v tom, že vám umožní uložiť si dlhšie, komplexnejšie heslá, ktoré vďaka nej nikdy nezabudnete. Mnohí z nás používajú rovnaké heslo pre všetky weby a vďaka 1Password si tých hesiel môžete zvoliť skutočne neúrekom. Extra bezpečnosť pritom vďaka letnej zľave dostanete úplne zadarmo.

Spolu s aplikáciou dostanete zadarmo aj všetky prémiové služby, no len počas tohto leta, takže skúšajte, kým sa dá. Po 1. auguste budú tieto funkcie uzamknuté a spoplatnené, takže ak bez nich nebudete vedieť vydržať, budete si musieť priplatiť.

Používate podobnú aplikáciu pre správu vašich hesiel? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agilebits.onepassword“]