Úvod Výrobcovia HTC VEĽKÁ SÚŤAŽ o špičkový smartfón HTC One (M8)

VEĽKÁ SÚŤAŽ o špičkový smartfón HTC One (M8)

6

Snovým vydaním časopisu TECHBOX 5-6/2014 odštartovala veľká súťaž o špičkový smartfón HTC One (M8). Stačí správne odpovedať na 3 súťažné otázky a HTC One (M8) môže byť tvoj!

sutaz_1

A je tu! Nový HTC One (M8) nádherný zvonka aj zvnútra. Na prvý pohľad ťa určite upúta výrazná celokovová konštrukcia s mimoriadnou kvalitou spracovania. Neprehliadnuteľná je tiež dvojica stereo reproduktorov využívajúca najnovšiu technológiu HTC BoomSound. Zvuk HTC One (M8) je tak až o 25% hlasnejší ako u predchodcu HTC One (M7). Navyše je možné nový smartfón ovládať gestami vďaka funkcii Motion Launch. Vstavanú 32 GB pamäť si teraz môžeš rozšíriť pomocou microSD kariet a samozrejmosťou je najnovší Android 4.4 KitKat s vylepšeným rozhraním HTC Sense 6 či výkonný štvorjadrový procesor Qualcom Snapdragon 801 s taktom 2,3 GHz.

sutaz_2

Unikátnou svetovou novinkou je dvojica fotoaparátov, kde hlavnému HTC Ultrapixel fotoaparátu sekunduje ďalší, ktorý sníma hĺbku fotografovanej scény. Vďaka tomu môžeš na svojefotografie aplikovať viac nádherných a kreatívnych efektov ako kedykoľvek predtým. Napríklad vďaka funkcii UFocus môžeš dodatočne meniť zostrenie fotografií, alebo fotografiám pridáš animovaný nádych vďaka funkcii Seasons či dokonca vložíš osoby z jednej fotografie do druhej vďaka funkcii Copy & Paste. Nový HTC One (M8) je smartfón, ktorý musíš mať. Využi svoju šancu a vyhraj ho!

sutaz_3

Ak chceš vyhrať nový HTC One (M8) navštív stránku lifestylovo-technologického magazínu TECHBOX.sk vyplň súťažný online formulár s trojicou jednoduchých otázok najneskôr do 30. júna 2014