Úvod Aplikácie TIP: Pomocou aplikácie Versus rýchlo porovnáte takmer všetku elektroniku

TIP: Pomocou aplikácie Versus rýchlo porovnáte takmer všetku elektroniku

1

Všetci to poznáme. Keď si niečo kupujeme, chceme si vybrať čo najlepšie a tak porovnávame špecifikácie, veľkosť, výdrž, rozlíšenie či výkon. Pokiaľ na to nemáte trpezlivosť, odporúčame stiahnutie šikovnej aplikácie s názvom Versus, ktorá jednoducho a rýchlo porovná takmer akúkoľvek elektroniku, či už sú to desktopové procesory, grafiky, mobily, notebooky, alebo čokoľvek iné.

Aplikácia má pritom veľmi príjemné prostredie, v ktorom sa vôbec nestratíte. Privíta vás dvoma políčkami, do ktorých musíte napísať, ktoré dva produkty chcete porovnať. Ak neviete celý názov, nič si z toho nerobte, Versus sa za vás pokúsi doplniť zvyšok.

Potom je to už skutočne jednoduché. Keď swipnete doľava, zobrazí sa vám jeden z produktov, keď sa preswipujete doprava, zobrazí sa vám ten druhý. Aplikácia pritom vyzdvihne tie najdôležitejšie výhody každého zo zariadení. V porovnaní Nexus 5 a iPhone 5s nám ako výhodu Nexusu aplikácia určila 4 jadrový procesor, väčšiu batériu, viac RAM a ostrejší displej. V prípade iPhone 5s zas vyzdvihla dvojitý blesk, to, že je tenší a ľahší a že disponuje väčším počtom mikrofónov.

Aplikácia má samozrejme svoje limitácie, ktorými je počet produktov, ktoré môžete porovnať. Pre plný zoznam si otvorte Play Store. Jedná sa však o aplikáciu, ktorá je šikovná, zadarmo a veľmi pekne spracovaná. Nemali by ste ju teda prehliadnuť.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.versus“]