Úvod Aplikácie TIP: Televízia do vrecka – väčšina slovenských a českých staníc vo výbornej...

TIP: Televízia do vrecka – väčšina slovenských a českých staníc vo výbornej kvalite

17

Naše telefóny a tablety sú inteligentnými z niekoľkých dôvodov. Nie len že z väčšej časti nahrádzajú desktopový počítač možnosťou surfovať po internete a prezerať si maily, ale dokážu byť aj skvelými nástrojmi pre produktivitu.

Keď už však skončíte s produktivitou a chcete si oddýchnuť, povedzme, pri hokeji či filme, pomôžu vám aj s tým. Na Google Play sa už teraz nachádza veľa zaujímavých riešení, o ktorých sme vám už dali vedieť, no v tomto roku do Google Play pribudla ďalšia možnosť.

televizia_do_vrecka_1 televizia_do_vrecka_2 televizia_do_vrecka_3 televizia_do_vrecka_4

Aplikácia sa volá Televízia do vrecka a ponúka takmer všetky slovenské a české televízie. Výhodou aplikácie je relatívne dobrá kvalita streamu, resp. lepšia, než pri zvyšku aplikácií, ktoré ste možno vyskúšali doteraz.

televizia_do_vrecka_6 televizia_do_vrecka_7

Z komentárov na Google Play je však zjavné, že aplikácia ešte pravdepodobne nie je dostatočne vyladená, keďže mnohým mrzne, hlavne na menej výkonných zariadeniach. Každopádne, určite ju vyskúšajte a ak sa vám bude páčiť, neváhajte podporiť jej vývojára platenou verziou. Koniec koncov, platená verzia stojí ako jedna kávička a niekomu tak spravíte veľkú radosť.

Upozornenie: Niekoľko z vás nás upozornilo, že aplikácia spotrebuje veľa energie, aj keď nie je zapnutá, resp. keď nepozeráte žiadnu stanicu. Vývojára sme na toto upozornili, problémom by sa už mal zaoberať.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.ak_studio.tv“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.ak_studio.tv.pro“]