Úvod Aplikácie TIP: Nova Launcher 3.0 Beta 1 prináša plno vylepšení a nových funkcií

TIP: Nova Launcher 3.0 Beta 1 prináša plno vylepšení a nových funkcií

5

Mysleli ste si, že časy, keď bol Nova launcher jeden z najlepších launcherov na Google Play sú už dávno preč? Ani náhodou! Včera totiž vývojári, ktorí stoja za týmto v mnohých smeroch revolučným launcherom vydali novinku.

Celú aplikáciu posunuli do verzie 3.0, ktorá vzhľadom na to, že od poslednej veľkej aktualizácie prešlo niekoľko mesiacov prináša obrovský počet zmien a nových funkcií.

Noviniek je už tak, ako sme spomenuli, hneď niekoľko, no asi oku najlahodnejšou je možnosť usporiadať do mriežky pripomínajúcej plásty, ktoré stavajú včely, čo môžete vidieť aj na obrázku vyššie.

Takže čo všetko je nové? Poďme sa pozrieť:

  • Možnosť usporiadania do mriežky pripomínajúcej plást, ktorý stavajú včely
  • Možnosť prilepiť widgety/ikonky do polovice jednej bunky
  • Lepšia kontrola nad umiestnením aplikácií bez toho, aby ich ikonky boli akokoľvek deformované
  • Možnosť zmeny farby záložky v prehľade aplikácií (kliknite na záložku a zvoľte Edit)
  • Nový vzhľad prehľadu nainštalovaných aplikácií

Noviniek, opráv a zmien je oveľa viac. Plný zoznam zmien vývojári zverejnili na Google+. Je toho fakt veľa, zoberte si voľno v práci, alebo tak nejak a poriadne to naštudujte.

Aby ste si aktualizáciu na 3.0 vedeli nainštalovať, musíte sa pripojiť k tejto Google+ komunite, ktorá je určená pre testerov a kliknúť na „Beta Opt-in.“ Potom si už budete vedieť aktualizáciu stiahnuť bez väčších problémov.

Stiahnuť Nova Launcher 3.0 Beta 1 z Google Play (nutné postupovať podľa návodu vyššie!)

Možno sa pýtate, že ako je to možné, že ikonky na screenshotoch vyzerajú inak, ako tie, ktoré máte vy. Je to dobrá otázka a ešte lepšia odpoveď. Jednoducho si ich stiahnite pomocou odkazu nižšie. Pozadie pochádza z LG G3. Stiahnuť si ho môžete na tomto odkaze.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vertumus.velur“]