Úvod Novinky AKTUALIZOVANÉ: Telekom má problém. Easy karty nefungujú ako by mali, niekedy nedobijú...

AKTUALIZOVANÉ: Telekom má problém. Easy karty nefungujú ako by mali, niekedy nedobijú kredit

5

Populárna predplatenka druhého najväčšiu operátora Slovenska má technické problémy. Easy karty nemusia dobiť kredit, problémy hlásite aj s aktivovaním služieb.

O probléme informoval aj server Živé.sk.

Operátor o tomto probléme informuje automatickou správou na zákazníckej linke, čo značí, že si je výpadku vedomý a už na tom pracujú.

Ohľadom tejto situácie sme operátora kontaktovali, momentálne čakáme na vyjadrenie. Každopádne, ak ste sa pokúšali dobiť si kredit, za ktorý vám Telekom stiahol príslušnú čiastku, no kredit nedobil, odporúčame počkať, kým sa situácia nevyrieši.

O tom, ako postupovať pri riešení tohto problému by nás mal informovať Telekom už v blízkej budúcnosti.

Aktualizácia: Telekom nám poskytol vyjadrenie, v ktorom potvrdil, že všetky služby už fungujú tak ako by mali. Ak ste si kredit dobili cez víkend a Telekom vám ho nepripísal, v priebehu dnešného dňa by vám mal byť pripísaný. Vyjadrenie Telekomu nájdete nižšie.

„V súčasnosti už prebieha aktivácia služieb aj dobíjanie kreditu štandardne a bez obmedzení. V priebehu piatka a soboty sme zaznamenali technické obmedzenia resp. nedostupnosť aktivácie služieb a dobitia kreditu na predplatených kartách. Situácia sa dotkla len zákazníkov, ktorí si počas víkendu chceli dobiť kredit alebo aktivovať službu. Predmetné služby sme zákazníkom doaktivovali a kredit navýšili v priebehu dnešného dňa. Všetkým dotknutým zákazníkom sa ospravedlňujeme.“