Úvod Smartphony Dohady Prémiový Galaxy S5 bude mať 5,2″ QHD displej, hovorí zdroj zvnútra Samsungu

Prémiový Galaxy S5 bude mať 5,2″ QHD displej, hovorí zdroj zvnútra Samsungu

1

Podľa programátora, ktorý pracoval na detskom móde pre Galaxy S5 ponúkne prémiová verzia tejto vlajkovej 5,2 palcový displej s Quad HD rozlíšením (2560 x 1440p).

Upozornil na to server PhoneArena.

Toto zariadenie je známe aj pod kódovým označením Galaxy S5 G906, prípadne KQ (Lentis) a bude pravdepodobne prvým smartfónom od Samsungu s displejom s tak veľkým rozlíšením (ak teda skutočne pôjde na trh). Nakoniec by to ešte mohol byť prvý telefón s QHD displejom, ktorý sa bude predávať, keďže Oppo už pred časom predstavil zariadenie s podobným rozlíšením, ale momentálne je na trhu iba jeho okresaná verzia (Oppo Find 7a) s 5,5″ Full HD displejom.

Každopádne, na MWC 2014 počas predstavenia Galaxy S5 bolo veľa ľudí sklamaných, keďže očakávali displej s vyšším počtom pixelov. Galaxy S5 Prime by to teda mohol napraviť.

Ďalej sme dostali správy o tom, že druhá generácia smartfónu Galaxy Mega si zachová HD displej. Minulý rok Samsung predstavil dva zariadenia, jedno s 5,8″ a druhé s 6,3″ IPS LCD panelom. Dnes by sa uhlopriečka mala pohybovať blízko šiestich palcov. O Ďalších špecifikáciách zatiaľ nič nevieme. Zariadenie nesie krycie meno Vasta.

No a do tretice, potvrdená by mala byť aj veľkosť a rozlíšenie displej pre Galaxy S5 Mini. V tomto smere nie sú žiadne prekvapenia, môžeme sa tešiť na 4,5 palcový HD Super AMOLED displej. Zariadenie nesie označenie Atlantic.

skreenieyouweenie

Čo hovoríte na správy o prémiovej verzii Galaxy S5 s QHD displejom? Nie je to trochu priveľké rozlíšenie?