Úvod Dohady Plastový HTC M8 Ace „Vogue“ neoficiálne odhalený. Pozrite sa koľko bude stáť

Plastový HTC M8 Ace „Vogue“ neoficiálne odhalený. Pozrite sa koľko bude stáť

2

Akmáte záujem o smartfón s absolútne špičkovými špecifikáciami, ale nechce sa vám platiť 600 eur za Xperia Z2, 550 za One M8 alebo približne 500 za Galaxy S5, máme pre vás výbornú správu. Už dlhšie sa špekulovalo o plastovom HTC One M8 Ace. Tento smartfón bol dnes viac menej potvrdený čínskou spoločnosťou infanr. Konkrétne je reč o HTC One M8 Ace Vogue, ktorá je pravdepodobne určená pre čínsky trh.

Informoval o tom server GSMarena.

Každopádne, plastový One M8 vyzerá celkom reálne. Podľa niektorých zdrojov by mal byť predstavený už 3. júna a predávať sa bude za približne 481 dolárov, v Európe by to mohlo byť 400 eur. Tým pádom bude HTC konečne schopný konkurovať Samsungu.

Čo sa týka špecifikácií, plastový One by mal byť rovnako výkonný, ako jeho kovový súrodenec, možno dokonca aj trochu viac, keďže by mal ponúknuť Snapdragon 801 taktovaný na 2,5 GHz, oproti 2,3 GHz v One M8. Ostatné špecifikácie sú úplne rovnaké, teda 2 GB pamäte RAM, Adreno 330 GPU, 5″ full HD displej, 2 600 mAh batéria a 16/32 GB internej pamäte s možnosťou rozšírenia Micro-SD kartami o ďalších 128 GB.

Ďalšia zmena sa pravdepodobne udeje v oddelení fotoaparátov. Predný 5 megapixelový senzor pravdepodobne zostane nedotknutý, no zadný 4 ultrapixelový fotoaparát spolu s 2 Mpix senzorom hĺbky poľa by mal byť nahradený konvenčnejšou 13 megapixelovou jednotkou, ktorú nájdete aj v Desire 816 a v One Mini 2.

Každopádne, HTC One M8 Ace (Vogue) vyzerá celkom dobre a ak sa potvrdí aj jeho cena, tak by nakoniec mohol byť úspešnejší, ako kovový One M8. Čo na to hovoríte vy? 

[poll id=“260″]