Úvod Aplikácie RECENZIA: Selfie fotky dostali tretí rozmer. Vďaka skvelej aplikácii

RECENZIA: Selfie fotky dostali tretí rozmer. Vďaka skvelej aplikácii

18

Selfie fotografie sú súčasným trendom všetkých párty, osláv, výnimočných momentov alebo nudiacich sa dievčat s našpúlenými ústami.

Aj selfie fotka však môže dostať nový rozmer a to doslova „tretí“ vďaka pokrokovej aplikácii vývojárskeho štúdia Vivoti

Aplikácia Phogy vytvorí fotografiu s dlhšou expozičnou dobou, ktorá sa dá nastaviť od troch do desiatich sekúnd a vytvorí tak fotografiu s 3D efektom, ktorá „ožije“ nakláňaním smartfónu do jednej alebo druhej strany.

Fotografiu si je následne možné umiestniť na plochu ako živé pozadie, obľúbenejšia však bude široká možnosť zdieľania samotného výtvoru prostredníctvom mailu, sociálnych sietí alebo ostatným priateľom, ktorí majú aplikáciu nainštalovanú.

phogy1  phogy2 phogy3

Nastavenia aplikácie ponúkajú možnosti vytvorenia ako .gif (pre Google+) tak mp4 (pre Facebook ) súboru, dokážete im definovať predvolenú kvalitu, veľkosť alebo dokonca „slow-motion“ vlastnosť.

Samotné snímky je možné vylepšiť sadou filtrov, dokážete si prispôsobiť jas, saturáciu či kontrast a ak si myslíte, že je toho v aplikácii dosť, jej používaním vás pri prvom zapnutí prevedie tutoriál, takže vaše fotografie budú dokonalé od začiatku.

phogy-1200-w
Phogy vám pred odfotením 3D selfie vysvetlí ako na to

Škoda, že free verzia aplikácie ponúka len veľmi okresané možnosti a skvelý potenciál má až Pro verzia tohto nástroja, ktorý si dokážete zadovážiť za akceptovateľné 2,87 €.

Užívateľské prostredie aplikácie je príjemné, výnimočne sa však môže objaviť drobné zaváhanie pri fotografovaní najmä na starších a low-end zariadeniach.

Phogy sa na Google Play teší pozitívnym hodnoteniam a recenziám a určite stojí za vyskúšanie. Promo video a odkaz na stiahnutie nájdete ako obvykle na konci článku.

Pro funkcie

  • aplikovanie filtrov
  • možnosť použiť fotografiu ako pozadie
  • mp4 formát vo vysokej kvalite
  • gif formát vo vysokej kvalite
  • Expozičná doba uzávierky fotoaparátu až 10 sec.

 

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivoti.phogy“]

Kontakt na vývojárov: info@vivoti.com