Úvod Novinky FOTO: Špičkový OnePlus One a jeho balenie

FOTO: Špičkový OnePlus One a jeho balenie

14

Každý, kto si kedy zaobstaral nový smartfón, tablet alebo poprípade aj notebook, smart TV či inú technologickú hračku vie, že z rozbalovania sa často stáva hotový rituál a napríklad odliepanie fólie z displeja je doslova zážitok.

Výrobcovia často na balenie nekladú až taký dôraz ako na samotný tovar, pričom v tomto smere je svetlou výnimkou Apple, ktorý svoje výrobky naozaj atraktívne zabalí.

V Android sfére však sa však konečne našlo zariadenie, ktorého box je príťažlivý na oko a príkladne spracovaný. Pozrite sa na netradičnú sériu záberov, v ktorej nebude hlavnú úlohu zohrávať smartfón ale práve jeho balenie.

Viac informácií, špecifikácií a zaujímavostí o smartfóne OnePlus One nájdete v našom tagu.

Prvé, čo si všimnete je červeno-biele prevedenie a práve tieto farby sú typické pre daného výrobcu
Prvé, čo si všimnete je červeno-biele prevedenie a práve tieto farby sú typické pre daného výrobcu.
Zadná strana balenia je "maximálne" čistá a obsahuje en pár základných informácii o produkte
Zadná strana balenia je maximálne „čistá“ a obsahuje len pár základných informácii o produkte.
Vďaka "pásiku" z tkaniny pohodlne vytiahnete z balenia výrazne červený box s decentným logom výrobcu. Povrch boxu je na dotyk matný a jemný
Vďaka „pásiku“ z tkaniny pohodlne vytiahnete z balenia výrazne červený box s decentným logom výrobcu. Povrch boxu je na dotyk matný a jemný.

 

Náhľad pred otvorením...
Náhľad pred otvorením…
Po otvorení sa pred vami objaví úplne nový OnePlus One smartfón, starostlivo umiestnený v boxe.
Po otvorení sa pred vami objaví úplne nový OnePlus One smartfón, starostlivo umiestnený v boxe.

10

Príslušenstvo sa nachádza v priestore pod smartfónom a je rovnako starostlivo uložené v minimalistickom prevedení a v podaní známych farieb.
Príslušenstvo sa nachádza v priestore pod smartfónom a je rovnako starostlivo uložené v minimalistickom prevedení a v podaní známych farieb.
Balenie obsahuje návod na používanie, USB kábel, ktorý má ploché prevedenie a nástroj na vybratie SIM karty z nerezovej ocele  v gumenom púzdre. Každé príslušenstvo hrdo nesie logo výrobcu.
Balenie obsahuje návod na používanie, USB kábel, ktorý má ploché prevedenie a nástroj na vybratie SIM karty z nerezovej ocele v gumenom púzdre. Každé príslušenstvo hrdo nesie logo výrobcu.

Vymenili by ste svoj súčasný smartfón za OnePlus One?

zdroj: fórum OnePlus