Úvod Dohady LG predstavil trio nových tabletov: G Pad 7.0, 8.0 a 10.1

LG predstavil trio nových tabletov: G Pad 7.0, 8.0 a 10.1

2

LGmomentálne ponúka svoj Tablet LG G Pad 8.3, ktorý okrem špecifikácií zaujme aj cenou. V prípade, že 8,3-palcový displej nie je vaša šálka kávy pre vás firma chystá aj ďalšie varianty. Konkréte sa môžete tešiť na 7″ a 10,1″  zariadenia.

Spoločnosť o tom informovala v tlačovej správe.

„Zákazníci si vyžadujú väčší rozsah zariadení s rôznymi veľkosťami obrazoviek,“ obhajuje rozhodnutie LG. Spoločnosť sa teda rozhodla nasledovať príklad Samsungu a jeho línie Galaxy Tab zariadení, ktoré sú ponúkané v troch veľkostiach s prakticky rovnakými špecifikáciami.

Okrem potvrdenia veľkosti obrazoviek jednotlivých tabletov však o nich nevieme nič. Čo sa týka špecifikácií, je možné, že ponúknu rovnaký štandard, ako LG G Pad 8.3, teda full HD displej, procesor Snapdragon 600 taktovaný na 1,7 GHz, GPU Adreno 320 a 2 GB RAM, LG však možno chystá úplne nové zariadenia s ešte lepšími komponentami.

Spoločnosť nás zatiaľ necháva čakať s tým, že ďalšie informácie o triu tabletov budú odhalené v nasledujúcich týždňoch. My vás o tom samozrejme na našej stránke budeme okamžite informovať.

Čo hovoríte na nové tablety od LG? Zaujali vás?