Úvod Konkurencia Apple Hlavný právnik Samsungu odkazuje Apple: Vzdajte to, od nás nedostanete ani cent!

Hlavný právnik Samsungu odkazuje Apple: Vzdajte to, od nás nedostanete ani cent!

3

Použijem každý dolár z $40 miliardového účtu Apple a obetujem každý môj umierajúci nádych, aby som napravil túto krivdu,“ vyšlo z úst spoluzakladateľa a dlhoročného šéfa Apple, Steva Jobsa. „Zničím Android, pretože je to ukradnutý produkt. Som ochotný spustiť termonukleárnu vojnu,“ dodal. Podľa hlavného právnika Samsungu však Apple s ich súdnymi spormi nedosiahol, ani nedosiahne nič.

Upozornil na to server BGR.

Rozprával o tom v rozhovore pre server CNET. Právnik John Quinn povedal, že Apple od Samsungu nedostane už ani cent a to aj napriek nedávnej výhre. Samsung bol uznaný vinným z porušenia niekoľkých patentov.

Samsung sa však plánuje voči $119,6 miliónovému verdiktu odvolať.

„Mám pocit, že Apple doteraz skutočne veril v to, že dokáže Androidu nejako uškodiť,“ pokračoval Quinn. „Toto musí byť ich posledný pokus. Musia si uvedomiť, že Android žalovaním spoločností nezastavia, ani nespomalia.“

 

„Nemajú nič, čo by stálo za tie milióny dolárov.“

 

Potom pokračoval, „Nemajú nič, čo by stálo za tie milióny dolárov, ktoré minuli. Som si istý, že už čakajú na dôstojné ukončenie tohto sporu… Som si celkom istý, že vojna Apple proti Android smartfónom je vec bez budúcnosti.“

Je však nutné podotknúť, že Apple v roku 2012 od Samsungu vysúdil takmer 1 miliardu dolárov. Čo sa však zničenia Androidu týka, Quinn sa rozhodne nemýli. Android nikdy nebol silnejší.