Úvod Dohady FOTO: Objavili sa prvé fotografie odfotené pomocou OnePlus One

FOTO: Objavili sa prvé fotografie odfotené pomocou OnePlus One

4

Potýždni pre vás máme ďalšie informácie o chystanom smartfóne OnePlus One, ktorý má údajne poskytnúť lacnejšiu variantu k predraženým vlajkovým lodiam ostatných výrobcov, zatiaľ čo špecifikácie zariadenia nebudú o nič horšie.

V OnePlus One nájdete 13 Mpix senzor od Sony. Veľa však spraví hlavne optimalizácia softvéru. Pozrime sa teda na niekoľko obrázkov, ktoré bol OnePlus One schopný urobiť. Zatiaľ sa však zdržíme hodnotenia, keďže tento telefón je ešte stále vo vývoji a to sa týka aj fotoaparátu.

O nových fotografiách pochádzajúcich z pripravovaného smartfónu OnePlus One informoval server GSMArena.com.

Najprv niekoľko fotiek na svojom profile na sociálnej sieti Weibo uverejnila Kang Yi, tvár univerzity Renmin v Číne. Onedlho sa pridal aj šéf celého projektu, Carl Pei.

8 7 5 4 9 6 3 2 1

Na internet sa tiež dostali fotografie z OnePlus One, Galaxy Note 3, LG G2 a HTC One M8.

13 12 11 10

Ako sme už spomenuli, Oneplus One poskytne 13 Mpix senzor Sony Exmor IMX214. Bude schopný nahrávať 4K video, alebo 720p video pri 120 snímkoch za sekundu. Ďalej sa môžeme tešiť na 5,5″ full HD displej a procesor Snapdragon 801. Na čo všetko sa ešte môžeme tešiť sa dozvieme už 23. apríla, keď sa zariadenie oficiálne predstaví svetu.