Úvod Novinky VIDEO: Táto prenosná batéria nabije váš telefón a naštartuje auto s úplne...

VIDEO: Táto prenosná batéria nabije váš telefón a naštartuje auto s úplne vybitou batériou

34

Čoraz častejšie sa začína hovoriť o rôznych pokrokoch v technológiách, ktoré sa používajú pri nabíjaní našich mobilných miláčikov. Okrem nabitia za 30 sekúnd a nabíjania bez použitia nemotorných káblikov tu dnes máme batériu od JunoPower. Jedná sa o batériu, ktorá k životu okrem vášho mobilu prinesie ešte niečo oveľa, oveľa väčšie – vaše auto.

Prenosná batéria sa volá Jumpr, ktorá vaše nehybné auto rozhýbe do pár minút. Jedná sa o 6 ampérový kúsok (6x toľko elektrického prúdu, ako v prípade bežnej nabíjačky pre smartfón), ktorý však ponúka aj 2,1A výstup pre nabíjanie telefónov a tabletov. Vo svojej tlačovej správe spoločnosť podotýka, že majitelia ich novej batérie sa už nebudú musieť obávať toho, že sa ocitnú na kraji vozovky s vybitým telefónom a autom, ktorého batéria potrebuje len „nakopnutie.“

jumpr2
S batériou Jumpr si pohodlne nabijete telefón, tablet, alebo aj auto.

Primárnym využitím je samozrejme nabíjanie telefónov a tabletov, no schopnosť nakopnúť auto je vítaný bonus. Batéria sa dá (zatiaľ) objednať len ak ste v USA, Kanade, alebo na Britských ostrovoch a to v zľave za 70 dolárov. Po prvom máji sa cena zdvihne na 90 dolárov.