Úvod Novinky Pálčivé problémy internetu a technológií. Nájdete sa v nich?

Pálčivé problémy internetu a technológií. Nájdete sa v nich?

5

Smiech vraj lieči. No a my v redakcii AndroidPortal.sk rozhodne podporujeme oboje, teda aj smiech, aj zdravie. Preto sme pre vás vytvorili tento článok s vtipnými grafmi najpálčivejších problémov nášho života.

Originálne grafy priniesol server doba.sk

A začneme hneď facebookom. Viete, koľko služieb táto sociálna sieť ponúka? Používa niekto z vás facebookovský email? Každopádne, na tomto obrázku si môžete pozrieť všetky služby, ktoré skutočne aj dávajú zmysel:

1

Celý svet sa obáva teroristických útokov. Veľa z nás si týchto extrémistov spája s islamom, respektíve s moslimami. Viete, ktorá sekta je najnebezpečnejšia na svete?

2

Ako dlho už používate internet? Pamätáte si ešte tie krásne časy bez reklám? Na tomto obrázku máte pekne znázornený vývoj internetových stránok od roku 1996 až po súčasnosť. Sivou je znázornený obsah webu, červenou reklamné bloky

3

Poznáte ten pocit, keď píšete správu/e-mail, potom ho pošlete a nájdete si kopec chýb a preklepov? Určite áno. Každopádne, tento graf šikovne vyjadruje počet chýb nájdených počas čítanie textu pre (fialová) a po (modrá) odoslaní.

4

Poznáte to… Vytvoríte na facebooku udalosť a pozvete na ňu 400 ľudí. Nakoniec však reálne prídu dvaja. Na tomto obrázku si môžete prečítať, ako vlastne tieto facebookovské pozvánky a odpovede na ne fungujú.

5

Viete, aké sú najväčšie lži na internete? Tak tu ich máte v poradí od najmenších, po najväčšie.

„Gratulujeme, ste náš 1 000 000 návštevník“
„Teraz ste boli úspešne odhlásený“
„Mám viac, než 18 rokov“
„Čítal som pravidlá používania“
„LOL“

7

Evolúcia strácania času (nepotrebuje ďalší komentár):

8

No a na záver, ako dlho môže žiť človek bez jedla, vody, spánku a internetu?

6

Mimochodom, pochopil niekto z vás titulný obrázok? Tu ho máte ešte raz, aby ste nemuseli scrollovať:

funny-captcha-worried-meme