Úvod Smartphony Aktualizácie LG G2 na Slovensku získava aktualizáciu na Android 4.4 KitKat (slovenská distribúcia)

LG G2 na Slovensku získava aktualizáciu na Android 4.4 KitKat (slovenská distribúcia)

7

Poprvotnej správe o tom, že LG G2 začal dostávať aktualizáciu na Android 4.4 KitKat, o ktorej sme informovali pred niekoľkými týždňami sme za posledných pár hodín obdržali niekoľko správ a emailov o tom, že aktualizácia prichádza aj na LG G2 slovenskej distribúcie.

Aktualizáciu potvrdili zákazníci Orange, Telekom aj O2, pričom jednať sa má o kusy, ktoré pochádzajú z eshopu, ktorý predáva oficiálnu slovenskú distribúciu, alebo priamo od operátora. Aktualizáciu ste podľa vašich informácií začali dostávať Over The Air (OTA), pričom má byť celkom objemná – vyše 500MB.

Základom aktualizácie je samozrejme nová verzia Android 4.4 KitKat, ktorá so sebou prináša niekoľko vylepšení. Tie sa prejavujú hlavne v rýchlosti systému, keďže väčšina zmien prebehla “pod kapotou.” Na povrchu však vidieť niekoľko zmien, ktoré vás upozornia na to, že telefón už tiká pod najnovšou verziou Androidu. Asi najväčšou dizajnovou zmenou sú biele ikonky v notifikačnej lište.

Zrýchlenie systému demonštroval samotný LG vo videu nižšie

Pokiaľ ste aktualizáciu dostali, resp. vám ju telefón vyhodil, neváhajte nám poslať screenshoty na tip@androidportal.sk, radi ich zverejníme.

Ďakujeme všetkým za tip!