Úvod Aplikácie TIP: Instago Street View Mapa – v cudzom meste už nezablúdite

TIP: Instago Street View Mapa – v cudzom meste už nezablúdite

5

Keď sa ocitnete v cudzom meste, ktoré vôbec nepoznáte, je dosť možné, že budete potrebovať nejaké tie inštrukcie, aby ste našli svoj cieľ. Ak sa neradi pýtate okoloidúcich ktorým smerom sa vydať, táto aplikácia je práve pre vás.

Aplikácia Instago Street View Mapa otvorí Google mapy spolu s malým okienkom Street View, takže máte úplný prehľad o tom, kde sa nachádzate. Google mapy poskytujú vtáčiu perspektívu, zatiaľ čo okienko Street View môžete využiť pre potvrdenie toho, že ste skutočne tam, kde si myslíte, že ste. Zaujímavosťou je fakt, že táto aplikácia pochádza od šikovného slovenského programátora.

2 3

Aplikácia okamžite zistí, kde sa nachádzate a okrem mapy automaticky načíta aj spomenuté Street View okienko. Ak neviete presnú adresu, ale vidíte ju na mape, stačí, ak na ňu dlho kliknete (tapnete) a aplikácia pre vás automaticky vytvorí cieľ.

Jedná sa teda o výbornú voľbu pre všetkých tých, ktorí sa strácajú častejšie, než by bolo rozumné ale aj pre tých, ktorí chcú mať istotu, že sa dostanú tam, kam chcú a to načas.

4

Aké metódy riešenia pri podobných situáciách nasadzujete vy? Siahnete po Google mapách, alebo sa radšej opýtate okoloidúcich?

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theredsunrise.whereami&hl=sk“]