Úvod Novinky Android Impala pre Android automaticky roztriedi vaše fotky a rozdelí do kategórií

Impala pre Android automaticky roztriedi vaše fotky a rozdelí do kategórií

5

Povedzte „zbohom“ vašej galérii a neorganizovanému obsahu v nej. Pri množstve fotografií a priečinkov je časom problém nájsť konkrétny snímok a rôzne možnosti zoradenia to taktiež veľmi neuľahčujú.

Impala je aplikácia, ktorá doteraz k dispozícii iba pre platformu iOS a využíva špeciálnu počítačovú snímaciu technológiu, vďaka ktorej sa bude snažiť zistiť čo je na fotografii.

Následne bude snímky automaticky organizovať do kategórii a keď Impala  na fotografii napríklad rozlíši jedlo, umiestni fotografiu do albumu „jedlo“. Podobne to bude trebárs s mačkami alebo ľuďmi.

impala-screenshot-food-category

Impala rozpoznáva obsah na fotografiách v reálnom čase a automaticky pridáva korekčné filtre v závislosti od kategórií. Zatiaľ sú k dispozícii tri filtre zamerané na architektúru, jedlo a osoby, pričom ďalšie budú časom k dispozícii prostredníctvom in-app nákupov.

Aplikácia dokázala 135 full HD fotografií v HTC One rozlíšiť približne za dve minúty. Aplikácia je relatívne presná, občas však niečo vyhodnotí chybne, čo nie je problém napraviť manuálne.

Vyskúšajte túto novinku pre Android.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.euvt.impalamobile“]

zdroj: GP