Úvod Novinky Gresso Azimuth: Prvý dual-SIM smartfón pre boháčov

Gresso Azimuth: Prvý dual-SIM smartfón pre boháčov

4

Po včerajšom 7000 dolárovom smartfóne TAG Heuertu máme ďalší smartfón, ktorý je z „rovnakého cesta“ ako toto zariadenie a ruku by si mohlo podať aj s luxusným dizajnovým kúskom Vertu Constellation.

Všetky zariadenia charakterizujú výberové materiály, ručná výroba, nízka špecifikácia a vysoká cena. Ľudia, ktorí sa rozhodli dopriať si pocit vlastniť niečo výnimočné sa však museli uspokojiť s niečím obyčajným.

Ani jeden luxusný smartfón až doteraz neponúkal funkciu používania dvoch SIM kariet súčasne, pričom túto „vrásku“ odstránilo zariadenie Gresso Azimuth, ktoré je vybavené práve dvomi slotmi na SIM kartu.

Tento výnimočný smartfón, ktorého cena začína na 2000 dolároch je vyrobený z titánu a jeho logo je vyrobené z 18-karátového bieleho zlata. Smartfón sa môže „pochváliť“ 2 GB internou pamäťou, 1,3 Mpix fotoaparátom a 1100 mAh batériou.

Samsung Galaxy S5 so 16 GB internou pamäťou, 16 Mpix fotoaparátom a 2800 mAh batériou si zadovážite za cca 650 eur a masívny rozdiel v cene vyrovnáva rozdiel v dostupnosti. Kým Galaxy S5 bude vlastniť niekoľko miliónov ľudí, Gresso Azimuth len 999. Presne toľko ich totižto bude vyrobených.

zdroj: engadet