Úvod Aplikácie Flappy48 je spojením dvoch návykových hier

Flappy48 je spojením dvoch návykových hier

1

Mobilné aplikácie sú neuveriteľne nepredvídavé. Nikdy sa dopredu nedá povedať, ktorá hra bude úspešná a ktorá skončí na smetisku dejín. Tie úspešné sa väčšinou delia na tri skupiny.

O novej hre informoval server AndroidAuthority.com

Niektoré aplikácie sú veľmi jednoduché. Na chvíľu pobavia, ale zmiznú tak rýchlo, ako sa objavili. Ďalšie sú veľké, graficky náročné a stoja za nimi tímy ľudí. Človek sa k nim často vráti a ich plné verzie väčšinou stoja nejaké peniaze. Dobrým príkladom môže byť Asphalt 8, GTA San Andreas alebo NFS Most Wanted.

Treťou skupinou sú zábavné/kontroverzné/návykové aplikácie, často veľmi náročné, ktoré bez zjavného dôvodu ovládnu celý svet a odrazu majú milióny stiahnutí. Pod takouto aplikáciou si väčšina z nás predstaví Flappy Bird, hru tak návykovú, že ju jej tvorca, Dong Nguyen dokonca odstránil z Google Play. Momentálne už má dôstojného nástupcu v podobe hry 2048, Threes, verzií je veľa. Každopádne, čo sa stane, ak sa tieto dve aplikácie spoja?

Vznikne čudo s názvom Flappy48. Na začiatku máte jeden štvorec s hodnotou 2 a pomocou manévrovania okolo rúr (respektíve tieňov) sa vám hodnota štvorca zvyšuje, pribúdajú ďalšie… Musím uznať, že je to celkom zábava. Každopádne, skúste si to sami. Na Google Play ju nájdete úplne zadarmo.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danmoran.flappy48″]