Úvod Anketa ANKETA: Aký objem dát mesačne presurfujete?

ANKETA: Aký objem dát mesačne presurfujete?

32

Už dávno pri výbere paušálu alebo vo všeobecnosti pri službách operátorov nepozeráme len na voľné minúty, SMS či MMS správy.

Nosným artiklom sa stali mobilné dáta, pri ktorých platí čím viac, tým lepšie. Byť online je podstata smartfónu a bez pripojenia na internet by bol len obyčajným, „hlúpym“ telefónom.

Operátori v súčasnosti ponúkajú niekoľko variant mobilných dát od základých balíčkov až po „neobmedzené“ programy, pri ktorých je však obmedzená rýchlosť. Môžete si ju však po prečerpaní priplatiť a operátori tak dokážu naozaj vyhovieť každému zákazníkovi.

Ceny týchto služieb sú však na inú debatu.

Štúdie ukázali, že priemerný používateľ smartfónu v roku 2013 preniesol mesačne 600 MB dát, pričom najviac ich išlo na video, sociálne siete a klasické surfovanie po webe.

Trend spotreby dát bude aj naďalej stúpať výrazným tempom a dopomôcť tomu majú hlavne neustále sa rozširujúce LTE siete.

Nás zaujíma, koľko dát presurfujete práve Vy. Spadáte do priemeru alebo ho ďaleko prevyšujete? Zahlasujte si v ankete, ktorej výsledky opäť zverejníme. Pod anketou nájdete výsledok tej minulej ako aj ďalších.

[poll=“197″]

 

Výsledky predošlých ankiet

Koľko aplikácií máte nainštalovanných?

Výber_057

 

Ktorý operátor je podľa Vás najlepší?

Výber_046

 

Uprednostňujete radšej mesačný program alebo predplatenú kartu?

dddd

 

Poškodili ste už svoj telefón počas toho, ako ste boli pod vplyvom?

Výber_0301

zdroj: redakcia