Úvod Výrobcovia HTC VIDEO: Pozrite sa ako sa ničí 650€ telefón nožom, kladivom, vodou a...

VIDEO: Pozrite sa ako sa ničí 650€ telefón nožom, kladivom, vodou a gravitáciou

23

Stalo sa to nejednému z nás. Kúpili ste si nový telefón, notebook, alebo iný vzácny kus technológie a nešikovnosťou ste ho poškodili, alebo úplne zničili. Čo sa však stane, ak začnete ničiť jeden z najdrahších a momentálne najvzácnejších telefónov, povedzme nový HTC One (M8), ktorý bol predstavený len včera? Povieme to takto, milovníci technológií a nových telefónov by tieto videá nemali vôbec zapínať.

V prvom videu sa pozrieme na to, ako nový HTC One (M8), ktorý mimochodom nie je vodeodolný, zvládne stret s vodou. Výsledok vás môže prekvapiť.

NAJNIŽŠIA CENA HTC One (M8):

Druhý test, ktorý si ukážeme sa pozerá na bežný deň, počas ktorého sa vám podarí telefón pustiť smerom k zemi. HTC One (M8) nie je najlacnejší, pričom jeho konštrukcia pozostáva z 90% z hliníka. Očakávali by sme preto, že sa mu v teste bude dariť.

Posledný test je asi najdrsnejší. V ňom sa recenzent s novinkou vôbec nepára a na jeho kompletnú deštrukciu si pripravil bežný kľúč, ktorý je nebezpečnejší, než sa na prvý pohľad zdá, obrovský a poriadne ostrý nôž a ťažké kladivo.

TIP: Čo za telefón je ten HTC One (M8)?