Úvod Dohady Samsung pripravuje Galaxy Tab 4 7.0 s minuloročnými špecifikáciami

Samsung pripravuje Galaxy Tab 4 7.0 s minuloročnými špecifikáciami

0

Minulý rok spoločnosť Samsung uviedla na trh tablet nižšej strednej triedy Galaxy Tab 7.0. Za nižšiu cenu ponúkol relatívne zaujímavé špecifikácie a kvalitné spracovanie. Ale čo to tohtoročný model?

No, zdá sa, že žiadne obrovské vylepšenie sa nekoná. Opäť sa môžeme tešiť na 7″ HD (720p) LCD panel, 1 GB pamäte RAM, miesto dvojjadrového procesora taktovaného na 1,2 GHz nám Samsung prináša 1,4 GHz Snapdragon 400 a zaujímavá je aj 4 450 mAh batéria. Čo sa týka fotoaparátov, vzadu nájdete 3 Mpix a vpredu 1,3 Mpix senzor. K dispozícii bude 8 GB pamäte a možnosť rozšírenia pomocou Micro-SD karty.

galaxy-tab-4-7

Sú to celkom zaujímavé špecifikácie. Spolu s dizajnom, ktorý sa nápadne podobá na Galaxy S5 a dobrou cenou by to nakoniec mohlo byť aj celkom obľúbené zariadenie. Tiež sa zdá, že aspoň niektoré varianty budú fungovať aj ako prerastené telefóny. Na renderi čierneho Galaxy Tab 4 7.0 si totiž môžete všimnúť malý reproduktor na telefonovanie.

Pre tých z vás, ktorí hľadáte niečo väčšie by sme radi poznamenali, že Samsung pripravuje aj osem a desaťpalcové verzie Galaxy Tab 4. V prípade, že máte záujem o výkonnejšie zariadenia si môžete kúpiť niektorý s Galaxy TabPro a NotePro tabletov (alebo nový Nexus 7). Ako sa vám páči nový Galaxy Tab 4 7.0?