Úvod Novinky S Galaxy S5 sa začne predávať aj originálne príslušenstvo. Pozrite sa na...

S Galaxy S5 sa začne predávať aj originálne príslušenstvo. Pozrite sa na ceny

3

Spoločnosť Samsung dnes prostredníctvom tlačovej správy informovala, že so začiatkom predaja smartfónu Samsung Galaxy S5 na Slovensku (11. apríl 2014) si budú môcť prípadný záujemci zadovážiť aj originálne príslušenstvo k tomuto zariadeniu.

Okrem štandardnej ponuky, ako sú náhradné batérie, napájacie mikro USB káble alebo ochranné fólie, ponúkne Samsung aj ďalšie príslušenstvo v nových farebných prevedeniach.

Konkrétne sa jedná o nasledovné doplnky:

 

Flipové puzdro S View

Kryt S View má v prednej časti priehľadné okienko, pomocou ktorého je možné vidieť informácie, ako napríklad dátum, čas, telefónne číslo prichádzajúceho hovoru, zmeškané hovory, SMS správy alebo stav batérie a pristupovať k panelu hudobného prehrávača bez toho, aby bolo nutné kryt otvoriť. Jeho zadná strana sa jednoducho nasadí namiesto štandardného krytu batérie telefónu, aby telefón nepôsobil objemným dojmom. Otvorením alebo zatvorením krytu S View sa tiež telefón automaticky zapne alebo vypne.

Puzdro v bielej a čiernej farbe doplní ešte netradičné zlaté, ružové a modré metalické prevedenie.

Cena flipového púzdra S View (všetky farby): 49,90 € s DPH.

 

Flipové puzdro s vreckom

Tento kryt bol navrhnutý špeciálne pre smartfón Samsung GALAXY S5. Vďaka svojim vlastnostiam kombinuje maximálnu ochranu displeja pred poškodením s praktickým využitím. Toto otváracie puzdro má totiž na vnútornej strane vrecko na kreditnú kartu, vďaka čomu si so sebou večer nemusíte brať peňaženku a budete mať všetko prehľadne pri sebe. Keď puzdro otvoríte, telefón to rozpozná a automaticky zapne displej. Zatvorením sa displej opäť vypne.

Puzdro je vyrobené z príjemného materiálu – polyuretánovej kože, na okrajoch lemované jemným švom. K dispozícii bude vo farbe bielej, čiernej a metalickej modrej, ružovej a zlatej.

Cena flipového puzdra s vreckom (všetky farby): 39,90 € s DPH.

 

Dotykové pero C-Pen

C-Pen je kovové dotykové pero, ktoré v sebe kombinuje z jednej strany klasické pero a z druhej strany elektronické pero. Vďaka svojim parametrom sa Samsung dotykové pero C-Pen lepšie drží a je elegantným príslušenstvom pre zjednodušenie práce s GALAXY S5.

Cena: 29,99 € s DPH.

samsung-galaxy-s3-iii-accessory-c-pen
Ochranný zadný kryt plus

Ochranný kryt plus v jemnom šedom prevedení sa na telefón veľmi ľahko nasadí. Je vyrobený z odolnej gumy, ktorá zaistí kompletnú ochranu proti poškodeniu pri nárazoch a pádoch a zároveň používateľovi poskytne pohodlnejšie uchopenie bez rizika vykĺznutia.

Cena: 19,90 € s DPH.

 

Bezdrôtové nabíjanie

Z ponuky pre bezdrôtové nabíjanie si budú môcť majitelia GALAXY S5 vybrať buď kompletný balík, ktorý obsahuje kryt, podložku a nabíjačku, alebo si komponenty zakúpiť samostatne. Okrem klasického zadného krytu pre bezdrôtové nabíjanie bude v ponuke aj S View puzdro (čierny a biely variant).

Indukčná podložka v kombinácii so špeciálnym zadným krytom umožňuje bezdrôtové nabíjanie, takže telefón stačí na podložku jednoducho položiť a ďalej sa nemusíte o nič starať.

Ceny :

Balík pre bezdrôtové nabíjanie (čierna biela): 89,90 € s DPH.

Kryt pre bezdrôtové nabíjanie (čierna, biela): 44,90 € s DPH.

S View puzdro pre bezdrôtové nabíjanie (čierna, biela): 89,90 € s DPH.

Podložka pre bezdrôtové nabíjanie: 39,90 € s DPH.

Ďalšie príslušenstvo

Náhradné batérie s nabíjacím krytom (biela) – 44,90 € s DPH

Batéria – 24,90 € s DPH

Multi nabíjací kábel (biela, čierna) – 29,90 € s DPH

Napájací kábel mUSB (biela, čierna) – 19,90 € s DPH

Ochranná fólia – 14,90 € s DPH

Plánujete si zaobstarať Samsung Galaxy S5 a oslovilo Vás dané príslušenstvo alebo sa mu vyhnete oblúkom?

zdroj: TS