Úvod Výrobcovia HTC Prezident HTC: Nový Samsung Galaxy S5 je len kus lacného plastu!

Prezident HTC: Nový Samsung Galaxy S5 je len kus lacného plastu!

26

Ajnapriek tomu, že HTC súdiac podľa rôznych ocenení vyrobilo minulý rok najlepší Android smartfón, v predajoch zvíťazil Samsung. Obe spoločnosti však začínajú predávať svoje nové vlajkové lode v takmer rovnaký čas.

HTC na trh vyrukovalo s novým One (M8), zatiaľ čo Samsung svoj Galaxy S5 začne predávať už 11. apríla. Po predstavení v New Yorku sa prezident HTC, Jason Mackenzie vôbec nehanbil povedať, čo si myslí o ich konkurencii.

„Sme spoločnosť, ktorá investuje do našich zákazníkov, nie do marketingu“
– Jason Mackenzie, prezident HTC

„Sme spoločnosť, ktorá investuje do našich zákazníkov a dodala krásny produkt, na ktorý môžete byť hrdí,“ vyjadril sa Mackenzie v rozhovore pre Business Insider. „Samsung je spoločnosť, ktorá sa zameriava na investovanie do marketingu,“ dodal prezident HTC.

Jedná sa však o komentár, ktorý Mackenzie spomína pomerne často. Podľa neho totiž úspech Samsungu nepochádza z kvalitných zariadení, ale z veľkého rozpočtu pre marketing.

Mackenzie ďalej pokračoval opisovaním samotnej vlajkovej lode Samsungu, pričom ju vôbec nešetril, keď ju nazval „zle navrhnutou“ a „vyrobenú z lacne pôsobiaceho plastu.“

„Ak si chcete kúpiť produkt, ktorý je vyrobený z lacného plastu, mám pre vás jeden tip,“ povedal Mackenzie narážajúc na Galaxy S5. „My sa zameriavame na iného zákazníka, niekoho, kto chce to najlepšie na trhu.“

[pro_ad_display_adzone id="165031"]