Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 78.

Piatková porcia Android aplikácií 78.

1

Ako už u nás býva zvykom, v posledný deň v pracovnom týždni sme pre Vás zhrnuli pár tipov na zaujímavé aplikácie a hry.

Čo sa aplikácií týka, vyskúšať môžete skracovač URL adries, pokročilú foto aplikáciu, niečo pre majiteľov rootnotých zariadení, jednoduchú RSS čítačku alebo slovenskú aplikáciu, vďaka ktorej lepšie spoznáte svoje okolie.

Hráčov určite poteší obranná hra, titul, v ktorom budete rozbíjať všetko zo skla, zábavná 3D plošinovka, a dve logické hry, pričom jedna je ladená do komického štýlu.

 

URL Shortener

pic(001)

Skráťte dlhé URL adresy pre lepšie zdieľanie napríklad prostredníctvom mailu či tweetu. Menej znakov webovej adresy Vám dáva naopak väčší priestor pre vytvorenie textu alebo toho, čo máte na mysli.

[app]com.tdevaux.googleurlshortener[/app]

 

Trunx

pic(002)

Trunx je all-in-one aplikácia pre fotografovanie, ktorá Vám navyše vaše snímky dokáže zorganizovať, uložiť alebo presunúť do cloudu.

[app]me.trunx[/app]

 

Per-App Modes

PerApp-AC

Veľmi užitočná aplikácia, ktorá je však určená pre majiteľov zariadení s root-om. Dokážete si vďaka nej pre každú aplikáciu nastaviť špeciálny profil a upravovať napríklad výkon procesora. Možnosti sú neobmedzené a tak pri čítaní e-knihy nastavíte výkon procesora na najmenšiu hodnotu a naopak, pri hraní náročnej hry na najvyššiu.

[app]com.franco.perappmodes[/app]

 

RSS Widget

pic(003)

V jednoduchosti je krása a svedčí o tom aj tento widget. Majte svoje obľúbené zdroje a novinky na očiach na domácej obrazovke prostredníctvom tejto jednoduchej RSS čítačky.

[app]de.j4velin.rssWidget[/app]

 

WikiTraveller

pic(004)

WikiTraveller je nekomerčná slovenská aplikácia, ktorá Vám umožní spoznávať svoje okolie a turistické destinácie pomocou Wikipédie. Aplikácia vyhľadáva geolokované články z Wikipédie a tie sú vyhľadávané v okruhu dvoch kilometrov od vašej polohy.

[app]sk.dizzy.wikitraveller[/app]

 

Smash Hit

Úžasná hra s množstvom pozitívnych hodnotení. Rozbíjajte všetko čo Vám príde do cesty a ako to vyzerá prezradí trailer.

[app]com.mediocre.smashhit[/app]

 

Royal Revolt 2

Bráňte svoj hrad a vybudujte svojim nepriateľom smrtiace bludisko v druhom pokračovaní úspešnej obrannej hry.

[app]com.flaregames.rrtournament[/app]

 

Swordigo

Magické mestá, ríše, dungeony, poklady a hlavne nevyspytateľný nepriatelia. Bojujte a šperkujte svoj charakter v tejto zábavnej hre.

[app]com.touchfoo.swordigo[/app]

 

Caveboy Escape

V tejto hre budete potrebovať hlavne rýchle a logické myslenie. Spájaním dlaždíc sa budete musieť dostať z bludiska, ktoré sa však neustále rozvíja a rastie.

[app]com.appxplore.caveboy[/app]

 

Lightomania

0,72 € za túto hru nie je určite veľa, keďže Vás jej návykovosť dokáže zabaviť na pekných pár hodín. Dve malé monštrá sú závislé na svetle a v ich úlohe budete musieť ukradnúť všetky žiarovky. Úrovne budú čoraz náročnejšie a komickejšie.

[app]com.nravo.lightomaniahd[/app]

zdroj: AAM