Úvod Novinky Pozrite si ďalšie snímky urobené 50 Mpix fotoaparátom Oppo Find 7

Pozrite si ďalšie snímky urobené 50 Mpix fotoaparátom Oppo Find 7

4

Minulý týždeň unikla fotografia, ktorú vraj zhotovil očakávaný smartfón Oppo Find 7. Na tom by nebolo nič zaujímavé ak by nemala päťdesiat miliónov pixelov.

Dnes sa k nám dostali ďalšie fotky zhotovené týmto šialeným 50 Mpix fotoaparátom a vyzerá to tak, že Nokia Lumia 1020 bude o chvíľu zosadená z trónu.

Keď sme minulý týždeň uverejnili článok o 50 Mpix senzore v Oppo Find 7, boli sme dosť skeptický. Tento výrobca smartfónov sa zatiaľ k podobnému číslu ani len nepriblížil, pričom doteraz asi najlepšie fotografie robil 16 Mpix Oppo N1.

Tento extrémny fotoaparát si pravdepodobne skutočne nájde miesto v čoraz zaujímavejšom Oppo Find 7, ktorý má okrem iného disponovať aj 5,5″ QHD (2560 x 1440p) displejom, elegantným dizajnom a výbornou batériou.

 

Poďme však k samotnému fotoaparátu. Rozlíšenie už poznáte. Z EXIF informácií sme sa ďalej dozvedeli, že hodnota clony je f/2.0. Ku kvalite fotografii sa vyjadrime až po uvedení telefónu na trh, zatiaľ to však vyzerá veľmi dobre.

Oppo Find 7 príde na trh v dvoch verziách a podľa uniknutých informácie sa budú líšiť iba rozlíšením obrazovky. Pri 50 Mpix foťáku však QHD obrazovka dáva zmysel. Ako to nakoniec bude sa dozvieme už o desať dní 19. marca 2014 v Pekingu, kde bude Find 7 predstavený.

Čo hovoríte na novú vlajkovú loď spoločnosti Oppo? Je stále zaujímavejšia, však?

Zdroj: GSMarena