Úvod Novinky O2 spustil službu ‚Nový za starý‘ aj v e-shope. Nečakajte lákavé ponuky

O2 spustil službu ‚Nový za starý‘ aj v e-shope. Nečakajte lákavé ponuky

7

O2dnes spustil známu službu ‚Nový za starý‘ aj na svojom e-shope, pričom podmienky sa nijak nemenia. O2 vám ponúka možnosť odkúpenia vášho starého telefónu, pričom kúpa nového smartfónu vás vďaka tomu vyjde výhodnejšie.

Pri využití služby cez e-shop má zákazník garanciu ceny na nasledujúcich 7 dní, počas ktorých musí odovzdať mobilný telefón.“

Po odovzdaní vám operátor zašle SMS poukážku na nákup nového smartfónu alebo tabletu. Ak by ste svoje peniaze za starý telefón nechceli, darovať ich môžete na charitatívny projekt Srdce pre deti preposlaním poukážky na číslo 80 683. Tabuľka nižšie vysvetľuje celý proces.

o2staryzanovy

Dosť nás ale zaráža cena, za ktorú je operátor ochotný odkúpiť vaše zariadenie. Aby ste mali akú-takú predstavu, vybrali sme 5 populárnych telefónov.

  • HTC One: 183€
  • Galaxy S4: 230,4€
  • Nexus 5: 90€
  • Galaxy Note 3: 271,8€
  • Xperia Z: 138€

Pripomíname, že toto je maximálna cena, ktorú sú v O2 ochotní zaplatiť. Pokiaľ má váš telefón povrchové škrabančeky, cena bude ešte nižšia. Ohľadom cenotvorby sme sa informovali, článok budeme aktualizovať hneď po tom, ako obdržíme odpoveď.