Úvod Novinky O2: Nový balíček 7GB internetu s bonusom na tablet a možnosťou zdieľania...

O2: Nový balíček 7GB internetu s bonusom na tablet a možnosťou zdieľania dát

5

Náš najmodrejší operátor, O2, od dnes spúšťa nový balíček mobilného internetu. Volá sa Internet s bonusom a zahŕňa až 7GB predplatených dát za 20€ s možnosťou zdieľania na viacerých SIM kartách. Okrem toho vám operátor ponúkne aj možný bonus 198€ na kúpu tabletu so službou O2 Mobil+.

Tablety sa u nás stávajú bežnou a obľúbenou súčasťou života dospelých aj ich detí. Priniesli sme preto našim zákazníkom jednoduchú a výhodnú ponuku bez viazanosti pre všetkých, ktorí potrebujú viac internetu a ocenia možnosť zdieľania až na 9 ďalších SIM kariet,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2. „Zdieľaný internet je nová možnosť pre našich zákazníkov ako si môžu vytvoriť na svojej ďalšej SIM karte s hlasovým programom vlastný dátový balík podľa svojich predstáv,“ dodala Jamrichová.

Ak prečerpáte predplatený limit 7GB, rýchlosť vám spadne na 48Kbps, pričom balíček si samozrejme môžete obnoviť o ďalších 7GB dát za jednorázový poplatok 10€.

V prípade, ak by ste chceli využiť bonus na tablet až vo výške 198€, sa toto zvýhodnenie rozloží do 18 mesačných faktúr, z ktorých každá bude zvýhodnená o maximálne 11 eur.

Novinkou pre O2 je aj tzv. zdieľaný internet, ktorý môžete zdieľať s 0 až 9 ďalšími SIM kartami. Suma za jednu extra SIM kartu sú 3€ mesačne.