Úvod Android Wear Nový oficiálny render Android Wear hodiniek LG G Watch

Nový oficiálny render Android Wear hodiniek LG G Watch

0

Snovým operačným systémom pre inteligentné hodinky, Android Wear, boli predstavené aj prvé dva zariadenia, ktoré ho dostanú. Je jasné, že okrúhle Moto 360 sa nám všetkým páčili oveľa viac, keďže vyzerali veľmi dobre. Motorola to okamžite využila a zavalila nás desiatkami oficiálnych obrázkov s návrhmi prvých aplikácií.

LG G Watch teda zostali na chvíľu v ústraní. Spoločnosť LG si očividne bola vedomá toho, že musí počkať, než sa rozruch okolo Moto 360 utíši. Teraz to však vyzerá tak, že okrem prvého temného renderu konečne dostaneme viac obrázkov.

gwatchDnes sme sa dočkali jedného, vidieť ho môžete na titulke a vyzerá to tak, že LG G Watch budú dosť tenké. Možno sa nám to ale iba zdá a je to spôsobené uhlom, z ktorého sa na hodinky pozeráme. Každopádne, ak LG dokáže vyrobiť kvalitný kus technológie a ponúkne lacnejšiu alternatívu k Moto 360, tieto hodinky môžu byť nakoniec celkom úspešné.

Zatiaľ o nich vieme prakticky len to, že majú byť predstavené v priebehu trochu mesiacov. To je dosť veľa času, no už by sme mali dostávať prvé neoficiálne správy o tom, aké špecifikácie vlastne poskytnú.

Ako sa vám zatiaľ páčia LG G Watch? Kúpili by ste si ich, ak by sa predávali za dobrú cenu?