Úvod Dohady Na čo nám bude Samsung Galaxy S5 Active?

Na čo nám bude Samsung Galaxy S5 Active?

0

Vo februári nám Samsung predstavil svoju novú vlakovú loď Galaxy S5. Veľa ľudí o tomto smartfóne hovorilo, že je to najočakávanejší Android telefón roka, no po samotnom predstavení sme zostali tak trochu sklamaní. Napriek tomu sa nedá poprieť fakt, že Galaxy S5 je úplná špička vo svojej kategórii, čo dokazuje aj odolnosť voči vode a prachu alá certifikácia IP 67.

Minulý rok Samsung po predstavení Galaxy S4 vypustil na trh zaujímavé zariadenie. Prakticky všetky špecifikácie zdedilo po samotnej vlajkovej lodi, no pribalilo vodeodolnosť (a LCD displej, miesto Super AMOLED panelu). Opäť hovoríme o certifikácii IP 67. Keďže Galaxy S5 už toto ponúka, prípadnú variáciu v podobe S5 Active sme už dopredu zavrhli. Možno sme však reagovali nesprávne.

Podľa @evleaks totiž odolná verzia Galaxy S5 na trh dorazí. Otázkou však zostáva, čo ponúkne? Snáď príde s odolnejším telom, možno vyrobeným z kovu? Prípadne z gumy? Niektoré weby hovoria o certifikácii MIL-STD-810G, ktorá obsahuje odolnosť voči vode, prachu, soli, vibráciám, radiácii, pádu…

No, uvidíme. Active verzia z minulého roku bola celkom zaujímavá, keďže ponúkla viac za podobnú cenu. Uvidíme, ako sa bude dariť tohtoročnému modelu s kódovým označením SM-G870.