Úvod Dohady LG G3 bude možno predstavený už v júni

LG G3 bude možno predstavený už v júni

1

Spoločnosť LG na MWC 2014 predstavila niekoľko zaujímavých smartfónov vrátane novej vlajkovej lodi medzi phabletmi, LG G Pro 2. Okrem iného sme sa tiež dočkali hneď niekoľkých mini verzií LG G2. Skutočná vlaková loď na tento rok však ostala zahalená rúškom tajomstva.

Posledné správy však potvrdzujú, že by sme sa jej mali dočkať už začiatkom leta. To je od LG pochopiteľný ťah, veď momentálne medzi 5″ smartfónmi nemá žiadne horúce želiezko v ohni a zatiaľ čo LG G2 a Nexus 5 sa stále celkom dobre predávajú, je nutné predstaviť niečo, čo by mohlo konkurovať najnovším smartfónom ako napríklad Xperia Z2, Galaxy S5 alebo očakávanému HTC M8 aka „The all new One“.

Momentálne však ešte nič nie je isté, berte teda túto správu s rezervou. Bohužiaľ nemáme ani žiadne informácie o možných špecifikáciách, teoreticky sa však môžeme tešiť na výborný 16 MPix fotoaparát vybavený optickou stabilizáciou obrazu a displej s QHD rozlíšením (1 440 x 2 560). Tí z vás, ktorí sa tešia na nový Nexus by taktiež mali spozornieť, keďže Nexus 6 by mohol byť založený práve na LG G3.

[poll id=“225″]