Úvod Smartphony Dohady LG G3: Táto fotografia údajne pochádza z novej vlajkovej lodi LG

LG G3: Táto fotografia údajne pochádza z novej vlajkovej lodi LG

3

Ak by sme sa mali držať špekulácií, LG by mal svoju novinku predstaviť približne v máji, alebo júni, pričom by mal po LG G Pro 2 prebrať titul vlajkovej lode. Vyzerá to tak, že ak je fotografia, ktorá sa len nedávno objavila na internete pravdivá a skutočne pochádza z LG G3, jeho noví majitelia rozhodne nezostanú sklamaní.

Podľa používateľa menom ‚Geek‘ na webe Ortud.com zverejnil fotografiu, ktorá má pochádzať zo spomínaného LG G3. Človek, ktorý fotografiu odfotil má zariadenie testovať pre jedného z operátorov.

Vďaka EXIF informáciám z fotografie pritom vieme, že LG G3 by mal disponovať 13MPix senzorom s optickou stabilizáciou obrazu (OIS), pričom samotná fotografia vyzerá veľmi sľubne. Reprodukcia farieb, ako aj potláčanie digitálneho šumu je na výbornej úrovni.

To, že LG sa snaží vyrobiť LG G3 čo najrýchlejšie nie je žiadnym prekvapením, keďže, ako sme už spomenuli, výrobcovia sa snažia čoraz viac a viac presadiť kratší a kratší cyklus zariadení. Tento kratší cyklus zapríčinil, že vlajkové lode zostávajú vlajkovými loďami len 6 mesiacov.