Úvod Výrobcovia HTC HTC One 2014 na 14 minútovej recenzii. 16MPx senzor sa nekoná, namiesto...

HTC One 2014 na 14 minútovej recenzii. 16MPx senzor sa nekoná, namiesto neho potvrdili 4UPix a 2MPix senzor

10

25.marec je za rohom a na predstavenie sa pripravujú redaktori, potenciálni zákazníci a samozrejme aj samotný výrobca. Už aj bez videa, ktoré nájdete v článku nižšie by sme len veľmi ťažko hľadali oblasť HTC One 2014, ktorá ešte nebola odhalená. Dnes na internet dostalo ďalšie 14 minútové video a tentokrát sa jedná o plnú recenziu zatiaľ nepredstaveného telefónu.

Jedinou nevýhodou v jeho pozeraní môže byť nemčina, ktorej nerozumieme všetci. Recenzant vo videu potvrdil, že zariadenie sa volá „HTC One“ a nie „The all new HTC One,“ za čo sme veľmi vďační. Potvrdené boli aj špecifikácie a to takéto; 5 palcový Full HD displej, štvorjadrový Snapdragon 801, 2GB RAM a 16GB vnútornej pamäti, pričom dostupná bude aj 32GB verzia, ktorá sa však v Nemecku predávať nemá.

Znepokojujúce informácie sme však zachytili z oddelenia fotoaparátov. HTC One 2014 má totiž disponovať 5MPix predným fotoaparátom, čo je výborné, no zadnú stranu má zdobiť dvojica 4 ultrapixelového a 2 megapixelového senzorov, čo je sklamanie, keďže prvotné správy naznačovali dvojicu 16MPix a 4MPix senzorov. Toto duo fotoaparátov pritom nedokáže vytvárať 3D efekty, namiesto toho však dokáže ponúknuť selektívne zaostrovanie. Vedľa fotoaparátu sa okrem toho nachádza LED blesk s dvomi farbami, podobne ako tomu je pri iPhone 5s.

Na zariadení beží Android 4.4.2 s HTC Sense 6, ktorý si môžete stiahnuť a nainštalovať na HTC One priamo tu. Pre zvyšok funkcií vám odporúčame spustiť video.